Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή βασιλόπιτας του Αερωπού Mandynamic Έδεσσας (φωτο)



Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε και φέτος η ομάδα του Αερωπού Mandynamic Έδεσσας παρουσία των παικτών της τεχνικής ηγεσίας του Δ.Σ. του επίσημου χορηγού Πέτρου Νίκου και του δημάρχου Δημήτρη Γιάννου. 
Το λόγο πρώτα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας  Μάκης Ρόμπης ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή για τις επιτυχίες της ομάδας για την εντυπωσιακή πορεία. 
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον επίσημο χορηγό και τον δήμαρχο και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα ευχόμενος μια  καλή δημιουργική χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια ο Πέτρου Νίκου συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή και δήλωσε: «Νιώθω υπερήφανος για εσάς και θα είμαι δίπλα σας" 
Τέλος το λόγο πήρε ο δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου ο οποίος ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθεια και για τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν χαρίσει στην πόλη και ζήτησε να δείξουν τον ίδιο ζήλο για την συνέχεια υποσχόμενος ότι θα είναι πάντα δίπλα τους. Στη συνέχεια έκοψε την βασιλόπιτα και ο τυχερός που έτυχε το φλουρί ήταν ο Αθανάσιος Αθανασίου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.