Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα Gps οδηγούν τους επισκέπτες της Αλμωπίας στον κλειστό δρόμο προς το Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας - Καϊμακτσαλάν


Ταλαιπωρία υφίστανται οι επισκέπτες  που αυτή την εορταστική περίοδο έχουν κατακλύσει τα Λουτρά Πόζαρ και θέλουν να επισκεφθούν και το  το Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας -  Καϊμακτσαλάν. 
Θέτοντας σε λειτουργία την συσκευή πλοήγησης Gps του αυτοκινήτου οδηγούνται στον δρόμο Κερασιάς - Χιονοδρομικού που όπως είναι γνωστό παραμένει μέχρι και σήμερα κλειστός εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος, αναζητώντας άλλες διαδρομές πρόσβασης.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Μα γιατι; δεν φροντισε ο δημος εδεσσας για τον τουρισμο μας; Αλλα ξεχασα: για ολα φταει η αστυνομια η ΕΜΥ ο αϊ βασιλης και η σουρβα μπαμπο. Αντε και καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δημος Έδεσσας το κομμάτι του δημου Εδέσσης ειναι καθαρισμένο και δεν έχει κανενα θεμα το κομμάτι της αριδαιας ειναι αυτο που θεωρητικά εχει το πρόβλημα
      Βέβαια επειδη ανεβαίνω 10 χρόνια ετσι ειναι εδω και 10 χρονια το θεμα δεν ειναι δρομος ανοίξτε τα μάτια σας ολα για τον τουρισμο γίνονται

      Διαγραφή
  2. Και εδώ η .....Δούρου βλέπω να φταίει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν δεν καούν πάνω από εκατό άνθρωποι και δεν πνιγούν πάνω από εικοσιπέντε μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την συντρόφισσα.

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΗΦΑΚ, ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΙΛΙΑ, ΤΡΑΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο βλάκας είσαι; πάνε μετρήσου.

      Διαγραφή
    2. ο Μπάτσης δεν είναι ικανός ούτε πέντε φορτηγά χαλίκι να ρίξει.

      Διαγραφή
  4. Μήπως φταίει ο δήμος Αλμωπίας γιατί εκεί ανήκει το κομμάτι που έχει υποστεί καθίζηση.και αφήστε το δήμο Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν πήγαν από το νέο αυτοκινητόδρομο για τα Σκόπια και από εκεί στο βουνό από πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.