Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά το 3ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου



Στα Γιαννιτσά, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Εθνικό Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φαρμακοποιών Π.Ε. Πέλλας, Πάνο Ζαρογουλίδη.
«Πρόκειται για ένα αμιγώς επιστημονικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο διήμερο συνέδριο το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του συλλόγου μας», τονίζει στην Η.Ε. karatzova.com, ο κ. Ζαρογουλίδης, προσθέτοντας ότι κατά την διάρκειά του θα γίνουν παράλληλα και «πολλά event στην πόλη των Γιαννιτσών, όπως π.χ. αγώνες μπάσκετ μεταξύ των Φαρμακευτικών Συλλόγων που θα δηλώσουν συμμετοχή».


Το Συνέδριο θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, καθώς ο Δήμος Πέλλας θα υποστηρίξει εμπράκτως αυτή την πρωτοβουλία. «Οι συμμετοχές υπολογίζουμε να ξεπεράσουν τις 200 από όλη τη χώρα και η διαμονή των συνέδρων θα πραγματοποιηθεί στα ξενοδοχεία της πόλης και της γύρω περιοχής, με ότι συνεπάγεται αυτό για την τοπική οικονομία μας», σημειώνει ο κ. Ζαρογουλίδης.


Το συνέδριο απευθύνεται στο σύνολο των φαρμακοποιών από όλους τους εργασιακούς κλάδους όπως νοσοκομεία, βιομηχανία φαρμάκου, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, υγειονομικές υπηρεσίες, ασφαλιστικά ταμεία και φαρμακεία και αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιστημονικές εκδηλώσεις του φαρμακευτικού κόσμου. 

Στο συνέδριο θα αναλυθούν εκτενώς οι διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιο.
Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, επιστήμονες από το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, καθηγητές και πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας καθώς και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις υπηρεσίες υγείας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.