Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Η υπόθεση «ΑΘΗΝΑ», ως γνωστόν, λύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Νόμο 4605/19


Μνημείο ανικανότητας 25 ετών της ΝΔ που τώρα κοροϊδεύει τον κόσμο επειδή το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα γνωμοδοτήσει ότι ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το θέμα!!!!

Ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές της ΝΔ στην Πέλλα διεκδικούν δήθεν δάφνες για την επίλυση της ομηρίας 1200 πολιτών με την υπόθεση «ΑΘΗΝΑ» όταν 25 χρόνια επέδειξαν πολλαπλά την ανικανότητα και την αδιαφορία τους στην επίλυση του.
Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Νόμο 4605/19 το επέλυσε και επειδή η ΑΑΔΕ κωλυσιεργούσε στην εφαρμογή του Νόμου ,για γραφειοκρατικούς λόγους, πανηγυρίζουν επειδή, λένε, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα γνωμοδοτήσει ότι ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το θέμα!!!
Στην υπόθεση «ΑΘΗΝΑ», όλοι γνωρίζουν, ότι έσκυψα πολύ επίμονα επί 1,5 έτος , αποκαλύψαμε στοιχεία, αναζητήσαμε και βρήκαμε λύση με σειρά Υπουργών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δρομολογήσαμε την λύση και τελικά ψηφίστηκε ο Νόμος 4605/19 στον οποίο είχα την τιμή να είμαι κεντρικός εισηγητής.
Το «ΑΘΗΝΑ» αποτελεί κόλαφο για την ΝΔ και τους βουλευτές της καθόσον επί 25 χρόνια επέτρεψαν την ομηρία όλων αυτών των ανθρώπων, οι πρωτεργάτες της «ΑΘΗΝΑ» ήταν «δικά» της παιδιά και μέχρι το τέλος αυτούς υπερασπίζονταν και όχι τους παθόντες αγρότες. Και έπρεπε να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ένας βουλευτής που «έπιασε το θέμα από τα μαλλιά» για να λυθεί.
Ακόμη αναμένονται αυτό το διάστημα και οι αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων στις οποίες παρουσιάστηκε η νομοθετική διάταξη και αναμένεται να δικαιώσουν τους αγρότες. 
Η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το ότι ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ έλυσε το πρόβλημα ( που όλοι ευχόμαστε να είναι θετική) σε καμιά περίπτωση δεν «ξεπλένει» τις ευθύνες 25 ετών της ΝΔ και βουλευτών της οι οποίοι το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να σιωπούν και να απολογούνται αντί να προσπαθούν, μάταια να κοροϊδέψουν για μια ακόμη φορά τους ταλαιπωρημένους πολίτες. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Κακό πράγμα η αδικία Γιάννη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΣΑΙ ΣΗΦΑΚΗ; ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΓΌΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ 7 ΑΛΛΟΣ 5 ΑΛΛΟΣ 4 ΧΙΛΙΆΔΕΣ,ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΉΣΕΙΣ. ΆΛΛΑΞΕΣ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ .ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι το λύνεται και όλο άλυτο μένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι έπρεπε να είναι ο κάθε βουλευτής
    Δηλαδή τα αυτονόητα να προσπαθεί να βρίσκει λύσεις για όλα ...
    Σιγά την προσπάθεια που κάνετε .....
    Για το λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το λαό; χα χα χα
      Για την καρέκλα για την προβολή για το χρήμα και καμιά χαζή με βλέψεις παραπάνω...

      Διαγραφή
  5. Για ένα ζήτω ζεις και εσύ να σε χειροκροτησουμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός.
      Δεν μας ενδιαφέρει ποιος αλλά το να λυθεί.
      Για εκλογές ετοιμάζεσαι σηφακη και πόνεσες για την κοροϊδία και την ταλαιπωρία των κατατρεγμενων αγροτών;

      Διαγραφή
  6. Γιάννη στις 2 τελευταίες αναρτησεις λες οτι εύχεσαι η παραπομπή στο ΝΣΚ να μην καθυστερήσει την εφαρμογή του νομου και μετά λες στην απευκταια περίπτωση που η απόφαση δεν είναι ευνοϊκή για τους αγρότες τότε μόνο να πάει στο ΝΣΚ!! Ζήσε Μάη να φας τριφιλι Χάθηκες Γιάννη στη μετάφραση!! Τέτοιο νόμο ασαφή ψήφισες να περιμένεις τις αποφάσεις των δικαστηρίων.Η απόφαση του ΝΣΚ βγήκε εχθές ουτε αυτο ξερεις!Εδωσες την ευκαιρία στον Καρασμανη και πάλι να σκοράρει,όπως και κατά την ψήφιση του νόμου. Έτσι είναι Γιαννη, ευτυχώς υπάρχουν τα δελτία σας και βγάζουμε τα συμπεράσματα. Γιάννη σε κατατρόπωσε!! Ηρέμησε, μπορεί την άλληφορά να σκοράρεις εσύ.Μεχρι τότε υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφάκη είσαι ανεπιθύμητος στον τόπο μας πάρτο χαμπάρι είσαι ξενοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.