Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Δημόσιο ζητά 50.000 ευρώ από απολυμένη νοσηλεύτρια με πλαστό πτυχίο


Απόφαση με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να εκδώσει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για τα χρήματα που οφείλουν να επιστρέφουν στο δημόσιο οι υπάλληλοι που αποκαλύφθηκε ότι είχαν διοριστεί με πλαστούς τίτλους σπουδών.

Το ανώτατο δικαστήριο εκδίκασε σε σύνθεση μείζονος Ολομέλειας - 35 ανώτατοι δικαστικοί μετείχαν -  υπόθεση νοσηλεύτριας που είχε διωχθεί ποινικά διότι είχε πλαστό πτυχίο και το δημόσιο αρχικά της είχε καταλογίσει να επιστρέψει 170 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή μισθούς τουλάχιστον 17 χρόνων.

Ομως στη συνέχεια το ποσό εκ μέρους του δημοσίου κατέβηκε  στις 50 χιλιάδες,  στη λογική ότι η επιστροφή των χρημάτων στις περιπτώσεις των πλαστών τίτλων σπουδών οφείλει να διέπεται από την αρχή της δίκαιης ισορροπίας. Δηλαδή να πληρώσουν οι παρανομούντες υπάλληλοι αλλά όχι ποσά εξοντωτικά καθώς ήδη έχουν προσφέρει την εργασία τους στο δημόσιο.

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου προήδρευσε ο Πρόεδρος του Ιωάννης Σαρμάς, θα αποτελέσει «πιλότο» για πολλές παρόμοιες υποθέσεις, υπαλλήλων με πλαστά πτυχία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ....αρχή της δίκαιης ισορροπίας....
    ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ;
    ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΤΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΗ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ: ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΩ ΔΙΚΑΙΑ , ΘΑ ΔΩΣΩ 5 ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ne.file.afto.ine.to.eliniko.dimosjo.i.ali.trone.ta.ekatomiria.ke.ali.ta.psixula.ke.opjos.troj.ta.psixula.ta.epistrefi.ke.o.alos.is.igijan.ta.korojda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι εδώ παζάρι κανονικά πίσω όλα τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά πρέπει να τα γυρίσει όλα πίσω αλλιώς φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O.fterotos.pu.ine.korojda.sto.panorama.korojda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.