Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβλήθηκε η δίκη 66χρονου που επιτέθηκε με τσεκούρι σε συγχωριανό του στο Μεσημέρι Έδεσσας


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κατερίνης επρόκειτο να καθίσει σήμερα 66χρονος από την Τ.Κ. Μεσημερίου Έδεσσας που φέρεται να αποπειράθηκε να σκοτώσει με τσεκούρι συγχωριανό του, αλλά η δίκη πήρε αναβολή λόγω ασθένειας του κατηγορουμένου.
Το συμβάν σημειώθηκε τον Μάϊο του 2018 σε αγροτική περιοχή του Μεσημερίου, όταν ένας -65χρονος τότε- κάτοικος του χωριού δέχθηκε, για άγνωστο λόγο, επίθεση στο χωράφι του από συγχωριανό του που κρατούσε τσεκούρι και βρισκόταν σε γειτονικό χωράφι.  
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο επιτιθέμενος τότε είχε τραπεί σε φυγή και ο φερόμενος ως δράστης τον κυνήγησε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ο παθών κατήγγειλε στην Αστυνομία το γεγονός και ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του συγχωριανού του, όπου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα δίκανο όπλο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Μετά την σύλληψή του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 
Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει συνολικά 5 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο δικηγόρος του θύματος, Αντώνης Ξυλουργίδης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του «δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση πριν από την δίκη», όπως μας είπε χαρακτηριστικά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.