Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσία του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα η κοπή της πίτας της Π.Ε. Πέλλας


Παρουσία του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα έγινε το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, στην Έδεσσα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Μάξιμος που μετέφερε και χαιρετισμό του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας

Στην εκδήλωση μίλησαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γ. Καρασμάνης και Λάκης Βασιλειάδης, οι δήμαρχοι Έδεσσας Δ. Γιάννου και Αλμωπίας Χρ. Μπάτσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέτρος Ζέρζης και Άλκης Νουσηκήρου, η αντιδήμαρχος Έδεσσας Μαρούλα Κατσάρα ο Αστυνομικός Δντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωποι του στρατού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας και υπάλληλοι της Π.Ε. Πέλλας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Απο πίτα σε πίτα τρέχετε και τον Φεβρουάριο .Δουλειά θα κάνετε επιτέλους!!!Ευχές ,χειραψίες ,και χαζοχαρούμενα χαμόγελα μόνο εισπράτουμε.Λίγη τσίπα δεν έχετε;;;; Τζιτζικώστα ο δρόμος για θεσσαλονίκη ούτε φωτισμό έχει ούτε διαγραμμίσεις!!!Πότε θα γίνει ο καινούργιος δρόμος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ποτέ γιατί δεν φέρει καμμία ευθηνη εφόσον παίρνει 70% Γιατί να ζοριστει?? Απλά σκέφτεται ότι όλοι οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι. Ότι του δίνουμε αυτό εισπράττει, όταν θα μάθουμε να ψηφίζουμε ίσως θα υπάρξει ελπίδα για τον δύσμοιρο του το τόπο....

      Διαγραφή
    2. Τι σημαίνει τσίπα;
      Τι σημαίνει ξετσίπωτος;
      Όσο αφορά τις διαγραμμίσεις και τον φωτισμό είναι κάτι που μάλλον δεν ενδιαφέρει και αφορά τον ΤΖΙ-ΤΖΙ γιατί ίσως δεν οδηγά ο ίδιος, διαφορετικά αν οδηγούσε βράδυ σε αυτόν τον δρόμο θα έτρεμε το φυλλοκάρδι του

      Διαγραφή
  2. Άλλα λόγια μπροστά σε υπαλλήλους, περιφερειάρχη, αρχές και άλλα λόγια σε δημοσιογράφους..... Στην κοπή της πίτας παρουσία του Τζιτζικώστα ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους και δήλωσε ότι θα είναι η ασπίδα προστασίας τους . Λίγες μέρες πριν σε δημοσιογράφο.... Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής είπε ότι: “Έχει προγραμματιστεί μία συνάντηση......... κλπ. Η συνάντηση γίνεται στα πλαίσια της παρέμβασης βελτίωσης των συνθηκών εξυπηρέτησης των πολιτών, διότι έχουν εκφραστεί παράπονα για μη σωστή παροχή υπηρεσιών, ως οφείλουν οι υπάλληλοι. Να ξεκαθαριστεί, ό,τι όποιος δεν θέλει να δουλέψει προς όφελος του πολίτη και της σωστής λειτουργίας των υπηρεσιών, θα έχει και τις ανάλογες ποινές”.
    Τα συμπεράσματα δικά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφηστε τις πιτες και καντε κανενα εργο για τον νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, λέει μια χαριτωμένη λαϊκή παροιμία. Εννοώντας αυτούς της προσκολλήσεως και του εντυπωσιασμού. Αυτούς που θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
    Φτάνει πια σας βαρέθηκε ο κόσμος με τα φλουριά τις πίτες τους γάμους τα βαφτίσια τα μνημόσυνα και ότι άλλο σας δίνει προβολή και αναγνωρισιμότητα.
    ΚΆΝΤΕ ΈΡΓΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΌΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.