Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας Δήμου Έδεσσας


Το πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, που διοργανώνει ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), θα επεκταθεί κατά 2 ημέρες, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που είχαμε από τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις μέτρησης οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
Για το πρόγραμμα μέτρησης της οστικής πυκνότητας ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, δήλωσε τα εξής:
«Ο Δήμος Έδεσσας, μέσα από συνεργασίες και εθελοντική δουλειά, υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέτρησης της οστικής πυκνότητας, που για κάποιες γυναίκες μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό, καθώς η οστεοπόρωση είναι μια σκελετική διαταραχή που εκθέτει το άτομο σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης κατάγματος. Η πρόληψη μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα. 
Σημαντικό θεωρώ το γεγονός ότι θα επισκεφθούμε όλα τα χωριά μας και θα παρέχουμε τη δυνατότητα σε πολλές συμπολίτισσές μας να μετρήσουν την οστική τους πυκνότητα και εάν χρειαστεί να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
Ευχαριστώ θερμά το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τους Προέδρους των Κοινοτήτων μας για τη συνεργασία».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.