Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Απόπειρα ένοπλης ληστείας και συμπλοκή με κουκουλοφόρο - Ένας τραυματίας!


Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Πέλλα, όταν άγνωστος με την απειλή όπλου, φορώντας κουκούλα, επιχείρησε ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών και πώλησης τσιγάρων (μίνι μάρκετ) του χωριού και ακολούθησε συμπλοκή με τον καταστηματάρχη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε τυχαία κοντά στο σημείο (λίγο πιο κάτω από την πλατεία της αρχαίας κρήνης), στις 10.20' το βράδυ έξω από το κατάστημα σταμάτησε ένα ασημί ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας πεζό, απ΄ όπου αποβιβάστηκε από την θέση του συνοδηγού ένα άτομο που φορούσε κουκούλα στο κεφάλι του και κρατούσε όπλο. Ο κουκουλοφόρος εισέβαλε στο μαγαζί και ζήτησε τις εισπράξεις από τον ιδιοκτήτη του που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα. Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ αντέδρασε και ακολούθησε πάλη με τον κουκουλοφόρο έξω από το κατάστημά του που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καταστηματάρχη που δέχθηκε χτύπημα με την κάννη του όπλου στο πρόσωπό του.
Αμέσως μετά ο κουκουλοφόρος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο οδηγός- συνεργός του και οι δύο ληστές διέφυγαν με το ΙΧ σε άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. 
Για το συμβάν διενεργεί έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Πέλλας, άντρες του οποίου κατέφθασαν  αμέσως στο σημείο.
Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. μεγαλη απερισκεψια απο τον καταστηματαρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανε ο καταστηματαρχης και μπράβο έτσι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αστυνομικοι ειναι απασχολημενοι ως τηλεφωνητες- Φιλιππινεζες στα βουλευτικα γραφεια, οσοι εχουν πολιτικα βισματα. Αλλοι τοσοι ειναι εκλεγμενοι να λουφαρουν σαν εντιδημαρχοι αποσπασμενοι! συνεπως δεν υπαρχουν οσοι πρεπει να κυκλοφορουν στην υπηρεσια για την οποια εχουν προσληφθει! ασφαλεια ΜΗΔΕΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει παραγίνει το κακό με τις ληστείες...Τί να κάνουν και οι αστυνομικοί αφού τους πιάνουν και μετά τους αφήνουν ελεύθερους.. Το θέμα είναι κοινωνικό παιδείας ανεργίας συστήματος που δημιουργεί τεμπέληδες...Έχουμε όλοι ευθύνη σαν κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.