Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακαίνιση εξοπλισμού μέσων ατομικής προστασίας προσωπικού των δομών του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας



Με την νέα χρονιά ανανεώθηκε ο εξοπλισμός των μέσων ατομικής προστασίας του προσωπικού των δομών του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας. Το Νομικό πρόσωπο κατά την εφαρμογή των υγειονομικών και λοιπών διατάξεων φροντίζει για την προστασία τόσο των ωφελουμένων των υπηρεσιών του, όσο και των εργαζομένων στις δομές του.

Η ανανέωση των μέσων ατομικής προστασίας θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε η ευπαρουσίαστη και καλαίσθητη εικόνα των εργαζομένων να συνάδει με το προσεγμένο περιβάλλον των δομών του σε ενίσχυση του βασικού σκοπού που είναι η εκτέλεση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας όπως σύμφωνα πάντοτε τονίζει ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γιάννου το «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας καλά κάνει και φροντίζει τους εργαζομένους του και μπλα μπλα κ.λ.π
    Ο δήμος θα φροντίσει τη θέρμανση των σχολείων ειδικά τώρα που περιμένουμε και χαμηλές θερμοκρασίες και η γρίπη, αγρυπνά ή θα συνεχιστεί το φαινόμενο των 15 - 16 ή 17 βαριά βαριά βαθμών μέσα στις αίθουσες;
    Μήπως τελικά η ευπαρουσίαστη και καλαίσθητη εικόνα των εργαζομένων του ΕΥ ΖΗΝ είναι σημαντικότερη από την θέρμανση των σχολικών αιθουσών για κάποιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και νομίζεις ότι τα φοράνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.