Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θα ακολουθήσει η Αριδαία το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης "Ξηλώνοντας" τα εγκαταλελειμμένα περίπτερα στο κέντρο της πόλης;


Στην απομάκρυνση περιπτέρων που δεν λειτουργούσαν, ήταν εγκαταλελειμμένα για αρκετό χρονικό διάστημα, εμπόδιζαν τη διέλευση των πεζών και των ατόμων με αναπηρία, ενώ παράλληλα αποτελούσαν εστίες μόλυνσης, προχώρησε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η αποξήλωση των εγκαταλελειμμένων περιπτέρων πραγματοποιήθηκε μετά από αποφάσεις προηγούμενων ετών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της κατεύθυνσης που έχει δώσει ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για προστασία και ανάδειξη του δημόσιου χώρου, για ευταξία, για άρση των εμποδίων και εξωραϊσμό του αστικού τοπίου.

Όπως είναι γνωστό πολλά είναι τα εγκαταλελειμμένα περίπτερα και στην πόλη της Αριδαίας, όπως δημοσιεύσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σκοπεύει να κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης ή θα συνεχίσει το "έργο" του προκατόχου του, όπως πραγματοποιεί σε πολλά επίπεδα; 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.