Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε σπίτι σεσημασμένου ηλικιωμένου στην Καλαμαριά


Βαρύ οπλισμό αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών σε σπίτι 79χρονου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν ένα υποπολυβόλο, τύπου Scorpion, τέσσερις γεμιστήρες και 132 φυσίγγια που κατείχε παράνομα και υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη. 
Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για παλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας που φέρεται να τέλεσε τον Απρίλιο του 2015 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης. 
Τότε, κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε εναντίον δικαστικού επιμελητή και ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου, όταν πήγαν να εκτελέσουν δικαστική απόφαση που αφορούσε την αποβολή του από έκταση που είχε καταλάβει παράνομα. Για την υπόθεση εκείνη εκκρεμεί εισαγγελική διάταξη για έκτιση του υπολοίπου της ποινής του. 
Τον τελευταίο καιρό αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμαριάς, διεξήγαγαν έρευνες, ύστερα από τον εντοπισμό (τον περασμένο Δεκέμβρη) δύο γεμιστήρων υποπολυβόλου όπλου με 31 φυσίγγια σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει. Ως ιδιοκτήτης τους ταυτοποιήθηκε ο 79χρονος και κατόπιν αυτού ακολούθησε η έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου τελικά βρέθηκε ο οπλισμός για τον οποίο και συνελήφθη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.