Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ του δημάρχου και ιδιοκτήτη διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας (βίντεο)


Ένα «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου κι ιδιοκτήτη διαδικτυακού μέσου εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια  της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου απαγόρευσε την βιντεοσκόπηση από τον ιδιοκτήτη της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Εδεσσαϊκός Κόσμος» Λεωνίδα Τούσια, με την αιτιολογία ότι δεν κατέχει δημοσιογραφική ταυτότητα και κατά συνέπεια δεν είναι δημοσιογράφος.

Ο κ.Τούσιας δεν έδωσε συνέχεια «σεβόμενος», όπως τονίζει ο ίδιος « το συμβούλιο καθώς υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούσαν την συνεδρίαση», προσθέτοντας:  «Κύριε Δήμαρχε η ηλεκτρονική εφημερίδα ΄΄Εδεσσαϊκός Κόσμος’’ στα δυο χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του τόπου μας, πότε δεν σας πρόσβαλε, ποτέ δεν σας κατηγόρησε και ακόμα περισσότερο ποτέ δεν σας έκρινε (ως όφειλε). Αν αυτά τα λαβαίνετε ως αδυναμία τότε λυπάμαι πολύ. Και επειδή ειρωνικά αναφέρατε ότι ΄΄Δημοσιογράφος είναι αυτός που έχει δημοσιογραφική ταυτότητα΄΄σας την παραθέτω για την αποκατάσταση της τάξης (Ταυτότητα από την Ε.ΔΥ.Π.Υ.Τ.)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Δεν υπάρχει δημοσιογραφος τουσιας στηνεδεσσα ουτε δημοαιογραφικη καρτα απο αυτό τον σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει Δήμαρχος Γιάννου στην Εδεσσα, κατά λάθος είναι εκεί

      Διαγραφή
    2. Τίνος λάθος όμως;
      Αυτών που ψηφίσανε.
      Τον είδα να φωνάζει στον Τούσια ότι δεν θέλει να τον τραβάει.
      Φοβάται, τι;
      Μην του ξεφύγει κάτι και καταγραφεί;

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΤΟΣΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΑΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΤΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ? ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΟΠΟΥ ΚΙ ΨΑΞΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 9 ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

      Διαγραφή
  2. Διοργανωτής συναυλιών σε ένα σύλλογο του υπάρχει όχι δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο την στιγμή που ψηφίστηκε Δήμαρχος δεν υπάρχει κατα λάθος ,αφήστε τα αυτά .ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία με Γιάννου Γκιούρο Γιώγα Ιατρίδου Κατσάρα χα χα χα. Για αυτό τον λόγο και ξανά βγήκε γιατί δεν υπάρχει δημοκρατία και νόμος σε αυτή τη χώρα

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ... Ε ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ?

      Διαγραφή
    3. Ναι πεντάδα από την μειοψηφία, να ναι καλά ο Μητσοτάκης

      Διαγραφή
    4. ε οχι και η πρόεδρος στην πρώτη πεντάδα γα τρίτη φορά μη σκάσουμε στα γέλια, τα άλλα είναι από τα χρόνια του Τσώτσου αδελφάκια χα χα χα. Ο Γιάννου ούτε υπολογίζετε από αυτούς

      Διαγραφή
  4. Αυτό που θαυμάζω στον Τουσια ειναι η... ηρεμία του και η έλλειψη... νεύρων. Έχει τα προσόντα για την άσκηση του λειτουργηματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοίως η δίκη σου ηρεμία μου θυμίζει δήμαρχο που τρίζει η καρέκλα του

      Διαγραφή
  5. Η εδεσσαιοι ξερουν ποιος ειναι τουσιας και ποιος είναι ο δήμαρχος, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε, ευτυχώς βλέπουμε και ακούμε δημοσιογράφος τουσιας δεν υπάρχει χαρτιά από συλλόγους να σου φέρω 100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι θα συμβαίνει μεταξύ τους μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι στο νομό Πέλλας. Ο ένας είναι εκεί σ εσάς στο καρατζοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κριμα για την καταντια της εδεσσας..οταν παίρνω φορα, απαράδεκτη συμπεριφορα δημαρχου

      Διαγραφή
  8. η συνεδρίαση είναι δημόσια, εδώ δημοτικοί σύμβουλοι αναβάζουν στόρυ. Δεν είναι κακό η ενημέρωση από κανέναν. Λάθος η κίνηση του δημάρχου, έχασε τη ψυχραιμία του, όπως συνηθίζει τελευταία άλλωστε. Ας μαζέψει τον τάχα μου δημοσιογράφο που κινείται άνετα μέσα στο δημαρχείο, κανοντας τηλέφωνα, χρησιμοποιώντας το φωτοτυπικό.. και δεν ξερω τι άλλο! Δήμαρχε σύνελθε όσο είναι καιρός! Δεν είσαι δήμαρχος μόνο αυτών που σε ψήφισαν (λυπάμαι πολύ για την κατάντια της πόλης, λυπάμαι..χαίρομαι όμως γιατι υπάρχει επιτέλους αντιπολίτευση... όχι σαν την light αντιπολίτευση τόσων χρόνων...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει η άποψη ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα. Κάτι τέτοιο όμως είναι λάθος και εξ ορισμού αδύνατον. Εφόσον μπαίνουν στη μέση ζητήματα όπως η επιλογή μιας είδησης ανάμεσα σε τόσες άλλες, ο χρόνος και ο τόπος στον οποίο αυτή θα αναπαραχθεί, το προσωπικό ύφος και ο σχολιασμός του δημοσιογράφου, καταρρίπτεται αμέσως η αντικειμενικότητα, και φανερώνεται η χροιά του υποκειμενικού που υπάρχει σε κάθε δημοσιογραφική δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ 14. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.