Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Πέλλας


Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πέλλας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έκθεση πεπραγμένων Ε.Π.Ζ. για το έτος 2019. 
2. Εισήγηση για προσωρινή ή οριστική διακοπή λειτουργίας κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Αναψυκτήριο» της Μαρίας Καρπάτση. 
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση Εισόδου-Εξόδου οχημάτων επί της δημοτικής οδού της εγκατάστασης «Βιοτεχνία παραγωγής σοκολάτας και επεξεργασίας ξηρών καρπών» της ΜΑΡΙΑ ΤΕΦΑ. 
4. Καθορισμός οικονομικών ζωνών για την επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων του Δ. Πέλλας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει τέτοια επιτροπή και περνάμε τόσο αλά στα περίφημα Γιαννιτσά μας! Αυτοί δεν βγαίνουν έξω ? δεν περπατάνε ανάμεσα από τραπέζια, καρέκλες, λακκούβες, φωτιστικά και ξερά ή ανύπαρκτα δέντρα? Τί την θέλετε ρε παιδιά την επιτροπή....σοβαρευτείτε κάποτε και κάντε την πόλη μας βιώσιμη. Δεν πάει άλλο. Φτάνει πια το βόλεμα των δικών σας με τις καφετέριες, τα μανάβικα, τα ρουχαλάδικα επάνω στα πεζοδρόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.