Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θετικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα το Προμίνι των Ικάρων Γιαννιτσών


Ξεκίνησαν θετικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι μικροί αθλητές του προμινι της Ακαδημίας των  Γιαννιτσών πετυχαίνοντας νίκη απέναντι στην ομάδα του Αιγινιακού. Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ενέργεια όπου αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές των Ικαρων  ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους μέσα στο πάρκε επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας της πόλης μας. Δηλώσεις των προπονητών :

Σπόντης Νίκος: Θέλω  να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου (που τώρα ξεκινάει της αγωνιστικές της υποχρεώσεις) για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Σκοπος σε αυτές τις ηλικίες είναι τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι να αγωνίζονται και να αποκτούν εμπειρίες. Η νίκη δεν πρέπει να είναι και δεν είναι σκοπός σε αυτές τις ηλικίες, τα παιδιά τώρα μαθαίνουν τα βασικά του μπάσκετ και μέσα από την καθημερινή προπόνηση γίνονται καλύτερα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους και βοηθούν την ομάδα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Λοτζανιωτη για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν και ευχόμαστε να τους την ανταποδώσουμε επίσης. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο τουρνουά!


Από το γραφείο τύπου των Ικάρων Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.