Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Παιονίας για επίλυση θεμάτων που αφορούν τον Δήμο (φωτο)


Στην Αθήνα μετέβη εκτάκτως ο δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης  την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συναντηθεί με τον  Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά  και να επισκεφτεί στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου τον Ειδικό Γραμματέα Υποδοχής Δρ. Εμμανουήλ Λογοθέτη στον οποίο παρουσίασε αναλυτικά όλες τις ζημιές και τις ασύμμετρες επιβαρύνσεις που έχει υποστεί ο δήμος Παιονίας λόγω της Προσφυγικής- Μεταναστευτικής κρίσης τα τελευταία χρόνια.
Ο Δήμαρχος ζήτησε  να εφαρμοστεί στο Δήμο Παιονίας η πληθυσμιακή αρχή της αναλογικότητας που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το Μεταναστευτικό  και   να  αποδοθούν σε χρήση  οι εγκαταστάσεις  του αεροδρομίου  της Νέας Καβάλας   που θα βοηθήσουν αναπτυξιακά την περιοχή.  

Παρέδωσε στον Ειδικό Γραμματέα καταστάσεις και εισηγήσεις   της Υπηρεσίας Καθαριότητος, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΠ που περιλαμβάνουν αναλυτικά τις φθορές που έχουν υποστεί οι δομές και οι εγκαταστάσεις του Δήμου καθώς και το κόστος αντικατάστασης και επισκευής τους.
Στην συνάντηση, που κράτησε μιάμιση ώρα και διεξήχθη σε άριστο κλίμα, έγινε ιεράρχηση των προβλημάτων  και  αναμένονται σύντομα, όπως συμφωνήθηκε,   θετικές εξελίξεις   αρχής γενομένης από τον τομέα της καθαριότητας.

Επίσκεψη στον Υφυπουργό Τουρισμού  Μάνο Κόνσολα  


Ο κ. Σιωνίδης παρουσίασε στον κ. Κόνσολα την εικόνα του Δήμου Παιονίας και την προσπάθεια που ξεκίνησε η δημοτική αρχή προκειμένου να τον  αναδείξει σαν προορισμό φυσιολατρικού, αρχαιολογικού και  γαστρονομικού τουρισμού  καθώς και  σαν τόπο προσκηνυματικών επισκέψεων.
Περιέγραψε την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει κατά τους θερινούς μήνες ο Συνοριακός Σταθμός Ευζώνων που είναι το δεύτερο μετά το Ελευθέριος Βενιζέλος μεγαλύτερο σημείο εισόδου-εξόδου τουριστών  στη χώρα μας  και   ζήτησε την αρωγή του για την βελτίωση της εικόνας, των δομών και της λειτουργίας του Σταθμού.
Συζήτησε επίσης με τον Υφυπουργό την επαναλειτουργία, με νέα μορφή, του κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών στο Σ.Σ. Ευζώνων το οποίο δεν λειτουργεί εδώ και πολλά έτη και τον προσκάλεσε σε συνεννόηση με τον κ. Γεωργαντά να επισκεφτεί την Παιονία προκειμένου να αποκτήσει ιδία αντίληψη για  τον τόπο και τις δυνατότητες του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.