Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέτρηση οστικής πυκνότητας στο ΚΑΠΗ Έδεσσας (φωτο)



Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής & Αλληλεγγύης με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέτρηση οστικής πυκνότητας στο χώρο του ΚΑΠΗ όπου συμμετείχαν 60 μέλη του. Τη μέτρηση συντόνισαν ο γιατρός και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, που είναι ο αρμόδιος για την υλοποίηση του προγράμματος, με την υπεύθυνη νοσηλεύτρια του ΚΑΠΗ κ Γιάννα Ζάχου υπεύθυνη και την αρμόδια του Κέντρου Κοινότητας, κ. Κωνσταντίνα Προφηλιώτου. 
Ο κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ», επέλεξε να ξεκινήσει τη δράση από το ΚΑΠΗ, γνωρίζοντας τις ανάγκες της Τρίτης Ηλικίας. 
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας γνωρίζοντας πόσο  σημαντική είναι η τοπική αυτή δράση τόνισε πως η πρόληψη πολλές φορές σώζει και φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Ευχαρίστησε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), τον κ. Λαμπρόπουλο και όλους τους φορείς για τη συνεργασία με το ΚΑΠΗ Έδεσσας.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.