Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείωση δημοτικών τελών από το δήμο Πέλλας


Σας ενημερώνουμε ότι τίθεται σε εφαρμογή η με αριθμό 65/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας που αφορά στη μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ποσοστό 50% στους κάτοικους του Δήμου Πέλλας που ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες:

- τρίτεκνοι
- άποροι
-  οικογένειες που έχουν ένα τουλάχιστον μέλος με αναπηρία σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 67%.

Καλούνται όσοι εμπίπτουν σε κάποια από τις ανωτέρω κατηγορίες να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται αναλυτικά για την κάθε περίπτωση στην ανωτέρω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, με την επισήμανση ότι θα προσκομιστεί το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας έτους 2019 (για εισοδήματα έτους 2018).

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Πέλλας (πληροφ.: Μήντος Χρήστος, τηλ. : 2382350831, fax : 2382025240, e-mail : xmintos@giannitsa.gr).

Μπορείτε να δείτε την με αριθμό 65/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας εδώ καθώς και να εκτυπώσετε τη σχετική αίτηση εδώ. 

Μ εκτίμηση,
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Ιωάννης Λ. Φωκάς

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Δηλαδή τρίτεκνοι με εισόδημα 30000 € θα έχουν μείωση τελών και πληρώσουν κανονικά οικογένειες με ένα παιδι και εισόδημα 80000 €;;;;;;;;Ο λεγόμενος ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ!!! Λίγο ντροπή ρε παιδειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Μόνο ο Στάμκος θα μπορούσε να το κάνει αυτό μετά τις εκλογές. Όλοι οι άλλοι θα το έκαναν πριν για να ψαρέψουν ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίσχος.... Απόφαση για λίγους και όχι για όλους. Οι τριτεκνοι θα πληρώνουν λιγότερο ρεύμα, λιγότερο νερό, και αυτοί που μεγαλώνουν δύο, ή ενα παιδί όλα κανονικά... Αίσχος μια ζωή τα ίδια λάθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι το πρόβλημα δεν υπάρχουν παιδιά Ελλήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι να πεθάνω εσένα θα ψηφίζω γρηγορη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη Προεδρε των τριτεκνων πας στο υπουργείο με ένα βουλευτη και οι άλλοι τρεις που ήταν; Αφού αυτοί φαγονονται μεταξύ τους, θα το σαμποτάρουν.Σε ξεγέλασε ο σταμενιτης; Κανονικά έπρεπε να πάρεις και από άλλους νομούς βουλευτές για να το πετύχεις. Τώρα μας έκαψες.Γιατι Προεδρε γιατί; τέτοια γκάφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.