Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη ξεκίνησε και τον δεύτερο γύρο το παιδικό τμήμα του "Μ Αλέξανδρου - Ξέξασπρο" Γιαννιτσών


Με νίκη ξεκίνησε και τον δεύτερο γύρο το παιδικό τμήμα του «Μ.Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας την Κυριακή 09/02/2020 στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας την αντίστοιχα ηλικιακά ομάδα του «ΑΟΚ Γουμένισσας» με σκορ 52-57.
Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα αλλά χωρίς να μπορεί να βρει επιθετικά τον ρυθμό της με αποτέλεσμα στο τέλος του δεκαλέπτου να προηγείται με 2 πόντους 08-10. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλισε με τον ίδιο τρόπο, με τις δύο ομάδες να είναι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κοντά στο σκορ φτάνοντας στο τέλος του ημιχρόνου, η ομάδα της Γουμένισσας να προηγείται με σκορ 29-27. Το τρίτο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του «Μέγα» που με όπλο του την άμυνα, αλλά βρίσκοντας λύσεις και στην επίθεση, κατάφερε να «ανοίξει» την διαφορά κάνοντας το σκορ 35-44. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών βρέθηκε να προηγείται με 15 πόντους αλλά η γηπεδούχοι με μια επίθεση «διαρκείας» κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους τέσσερις πόντους ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού. Οι σωστές επιλογές επιθετικά αλλά και η ψυχραιμία των παικτών του «Μέγα» κατάφεραν να τους δώσουν στο τέλος του παιχνιδιού το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 52-57.
 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Δημήτρης Κυριαζής: « Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Σήμερα στην Γουμένισσα έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που πιστεύω ότι νικητές ήταν τα παιδιά. Τώρα σε ότι αφορά την σημερινή μας απόδοση, παίξαμε τριάντα πέντε λεπτά ένα πολύ όμορφο basketball. Τα τελευταία πέντε λεπτά χάσαμε όμως την συγκέντρωση μας και αυτό ίσως να μας στοίχιζε το παιχνίδι. Θέλει λοιπόν να είμαστε συγκεντρωμένοι σαράντα λεπτά για να μην χαλάμε την πολύ όμορφη εικόνα μας αλλά και την προσπάθεια που κάνουμε σαν ομάδα.»
Τα δεκάλεπτα: Α:08-10 Β:21-17 Γ:06-17 Δ:17-13
Διαιτητές: Μητώνας Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Δ. Κυριαζής) Παπαδόπουλος Κ., Υγειονομάκης Κ,. Στάχταρης Γ., Χατζηαντωνίου Μ., Βένος Μ., Βένος Π., Μιτσάγκας Π., Χατζηχαρίτωνος Χ., Καραμανλής Γ., Χαραμής Σ., Παπαβέντσης Ν., Καρυπίδης Κ..

«Α.ο.κ. Γουμένισσας»: (Π. Κούπανης) Αγγελοστογιάννης Τ., .Σούλλης Ν., Σανιδάς Σ., Καρακόλης Δ., Στρίτσης Π.,  Καραφύλτσης Χ., Γλάυτσης Λ., Γιάγκος Ι., Παπαγεωργίου Γ., Πασεντσης Γ., Κούπανης Θ. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.