Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έλεος πια με την... "Παλιά Πέλλα"!


Είναι θλιβερό να βλέπουμε και να διαβάζουμε σε μέσα ενημέρωσης ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ, όπως αυτό με την πρόσφατη απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Πέλλα, αναφέροντας τον τόπο που συνέβη ως... «Παλιά Πέλλα». 

Απαραίτητες οι στοιχειώδεις γνώσεις που πρέπει να έχουν -τουλάχιστον- όσοι εκφέρουν δημόσιο λόγο ή απευθύνονται σε κοινό μέσα από κάποιο έντυπο ή ηλεκτρονικό βήμα: "Η Πέλλα αναγνωρίσθηκε ως κοινότητα στις 28 Ιουνίου 1918 με την ονομασία «Άγιοι Απόστολοι», αποτελούμενη και από τους συνοικισμούς Ραχώνας, Λειβαδίτσας και Αγροσυκιάς. Οι δύο τελευταίοι αποσπάστηκαν από την Πέλλα το 1922 και προσαρτήθηκαν στην κοινότητα Αθύρων. Στις 2 Μαρτίου 1926 μετονομάστηκε σε «Παλαιά Πέλλα». To 1975 ΟNΟΜΑΣΤΗΚΕ «ΠΕΛΛΑ»!!!
Έλεος πια!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Νέα Πέλλα- Παλιά Πέλλα, Βόρεια Μακεδονία - Νότια Μακεδονία... Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλια Πελλα για μια ζωη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκετο Πέλλα. Τους κατοίκους τα τριγύρω χωριά, κ ειδικά η Νέα πέλλα, τους προσφωνούν παλιοπελλιώτες. Είναι άδικο, είναι σκετο πελλίωτες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.