Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καινούριο Brunch Menu στο Bardón Steaks & Cocktails στα Γιαννιτσά


Η αγαπημένη μας συνήθεια του Σαββατοκύριακου ανανεώθηκε και ένα ολόφρεσκο Brunch Menu παρουσιάστηκε από την ομάδα του Bardón Steaks & Cocktails αυτό το Σαββατοκύριακό. Πιάτα όπως το Κουλούρι Θεσσαλονίκης με μους τυριών, τα Open Sandwiches, το Πεινιρλί με cheddar σως και αυγό αλλά και οι αγαπημένες μας ομελέτες και croque madame, έκλεψαν σίγουρα τις εντυπώσεις.. 
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γλυκοί πειρασμοί όπως τα πρωτότυπα κόκκινα pancakes με την ονομασία “Red Velvet”, τα ολοκαίνουρια ζεστά κρουασάν με πραλίνα σοκολάτας αλλά και κρέμα μπουγάτσας και το πανύψηλο “Tower Pancake” που αποτελείται από 7 στρώσεις..!
Ειδικός χώρος υπάρχει στο καινούριο μενού και γι αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους και γυμνάζονται, με πιάτα όπως τα “Healthy Eggs Benedict”,  το “Superfood Breakfast” με ομελέτα από ασπράδια, αβοκάντο και πλιγούρι αλλά τα Pancakes με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς.
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε κάθε Σάββατο & Κυριακή πρωί (09.00-14.00) στο Bardón Steaks & Cocktails που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Γιαννιτσών (Αφων Παπαιώαννου 23, 23820 25111) και να τα συνδυάστε με ποιοτικό καφέ και αγαπημένα πρόσωπα. Η ομάδα του Bardón εδώ και 4 χρόνια δεν σταματάει να μας προσφέρει  όμορφες γαστρονομικές στιγμές και πρωτότυπες ιδέες.

Bardón Steaks & Cocktails
Αφων Παπαιωάννου 23, Γιαννιτσά
Τηλ: 23820 25111
E-mail: bardongiannitsa@gmail.com
Facebook: Bardón Steaks & Cocktails
Instagram: @bardon_steaks_cocktails
bardoanxx
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.