Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την σύγχρονη ενημέρωση και τα fake news


Μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Η σύγχρονη ενημέρωση και τα fake news” διοργάνωσε ο Δήμος Έδεσσας, σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΔΕ.
Στην εναρκτήρια ομιλία του ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης μίλησε για τη φύση και την επίδραση των fake news στη σύγχρονη κοινωνία, βασιζόμενος σε βιβλιογραφικές αναφορές.
Στη συνέχεια ο κύριος ομιλητής, ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος, ανέπτυξε το θέμα, με μία πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση.
Τον Πάνο Σόμπολο τίμησε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου για την πολυετή του παρουσία στον χώρο της ενημέρωσης και την αντικειμενικότητα με την οποία ανέκαθεν αντιμετώπιζε το λειτούργημά του.
Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι ο Πάνος Σόμπολος έμεινε γοητευμένος από την ομορφιά της πόλης μας και τους φιλόξενους και ευγενικούς κατοίκους της, όπως είπε χαρακτηριστικά. Είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια για εξωστρέφεια και προβολή της πόλης μας ως προορισμού.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ FAKE NEWS.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΤΕ TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.