Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: H απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για τα διακατεχόμενα οικόπεδα και κτήματα


Ως γνωστόν στις 28/1/ 20 ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε Ερώτηση στους υπουργούς Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ζητούσε να φέρουν στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο, πού δίνει λύση κατά τρόπο δίκαιο, οριστικό και υπέρ των κατοίκων στις ιδιοκτησίες που κατέχουν και νέμονται εδώ και δεκαετίες. 
Μέχρι στιγμής (10/2) ο πρώην υπουργός πήρε απάντηση από το Άμυνας,  αναμένει και τις απαντήσεις των συναρμοδίων υπουργείων,  προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες του.

H απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κύριε καρασμανη μας απογοήτευσατε γενικος κυβέρνηση φτάσαμε στο σημείο εμείς η υποστηρικτές σας όλα τα προηγούμενα χρόνια να πούμε Όχι άλλη κοροϊδία δεν έχετε κάνει το παραμικρό για τον πρωτογενή τομέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κάτοικοι αυτοί πήραν οικόπεδα στο Ασβεσταριό και ότα πήγαν στο τσαλί καταπατήσαν εκτάσεις του στρατού τις οποίες θέλουν να οικειοποιηθούν .Και εσύ Καρασμάνη προς κυνήγι των ψήφων τους υποστηρίζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.