Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tρίκαλα: Βγήκαν για τσιγάρο και τους «έκλεψαν» 80 ευρώ παϊδάκια


Παρέα Τρικαλινών το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Αφού είχε έρθει η παραγγελία τους με δύο κιλά παϊδάκια -και πριν ξεκινήσουν το φαγητό-, θέλησαν να βγουν έξω για τσιγάρο.

Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως, ήταν πως «καραδοκούσε» ένας ηλικιωμένος θαμώνας, ιδιοκτήτης σκύλου που πήγε με σακούλα και μάζεψε ό,τι κρεατικό υπήρχε μέσα στην πιατέλα.

Αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό, τα μέλη της παρέας ζήτησαν τον λόγο από τον ηλικιωμένο, με τον δεύτερο αιτιολογώντας την πράξη του, να τους λέει πως «θέλω να ταΐσω τον Γκέκα» και χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε από την σακούλα τα παϊδάκια και τα τοποθέτησε ξανά στην πιατέλα!

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν κωμικές καταστάσεις, με την παρέα του ηλικιωμένου να τον επιπλήττει, λέγοντάς του πως κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι.

Τελικά, έμειναν νηστικοί και η παρέα αλλά και ο Γκέκας… 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.