Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας - Αρχάλαος Κατερίνης 3-0



Με νίκη συνέχισαν οι γυναίκες του Ίκαρου και την περασμένη Κυριακή 23-2-2020. Συγκεκριμένα αντιμετώπισε τον Αρχέλαο Κατερίνης , τον οποίο και νίκησε με 3-0. Η ομάδα του Ίκαρου, παίζοντας με σοβαρότητα κι σταθερότητα στο παιχνίδι, πήρε την νίκη σχετικά εύκολα κι έδειξε ότι δίκαια είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας  της Β Εθνικής Γυναικών και ενώ απομένουν ακόμα 4 αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι  είχε πάθος, θεαματικές και σε διάρκεια φάσεις, με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν θετική εικόνα μέσα στο γήπεδο. Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα της Κατερίνης αντιστάθηκε στην πίεση   του Ίκαρου αλλά στο 3ο , οι γυναίκες του Ίκαρου επιβλήθηκαν άνετα του αντιπάλου τους.
Τα σετ: 25-14, 25-20, 25-8.
Η σύνθεση της ομάδας γυναικών  του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Θεοδώρου Αφροδίτη, Χρήστου Νίκη, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Μαλελή Δήμητρα, Πορτοκαλίδου Σοφία, Γκέντση Μαρία, Ρέτζιου Άννα, Καλέιτση Ευαγγελία,  Κατσαμάρη Ραφαέλα,  Τοτίδου Αικατερίνη, Βιτουλαδίτου Χρύσα, Μάινου Σοφία, Βιτουλαδίτου Φωτεινή.
Την επόμενη Κυριακή 8-3-2020, οι γυναίκες του Ίκαρου ταξιδεύουν στα Γρεβενά όπου αντιμετωπίζουν τον ΓΣ Γρεβενών.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-0
Οι Κορασίδες του Ίκαρου αν και έπαιξαν με βασικές ελλείψεις (απουσίαζαν 5 παίκτριες), αντιμετώπισαν με σθένος την πολύ δυνατή ομάδα του Πιερικού, στην Κατερίνη, αλλά ηττήθηκαν με 3-0 σετ. Το αποτέλεσμα αδικεί τα κορίτσια του Ίκαρου που « χτύπησαν» όλα τα σετ  , τα οποία όμως έχασαν στις λεπτομέρειες, όπως δείχνουν και οι πόντοι σε κάθε χαμένο σετ.(25-20, 25-22, 25-22). Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ίκαρου γιατί παρά τις απουσίες , έπαιξαν βόλλει υψηλού επιπέδου, δίνοντας στον αγώνα όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.
Η σύνθεση της ομάδας κορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Ρέντζιου Α., Βιτουλαδίτου Χρ.,  Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Κατσαμάρη Ραφ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Μάινου Ελ., Καρτσώλη Ελ.,

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 

ΑΙΑΝΤAΣ ΚΙΛΚΙΣ -ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-3
Άλλη μια νίκη εκτός έδρας πέτυχαν οι Παγκορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, με 2-3 σετ. Αυτή τη φορά αντιμετώπισαν την πολύ καλή ομάδα του Αίαντα Κιλκίς. 
Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν με αποφασιστικότητα, εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα των φιλοξενουμένων και κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-16.
Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σετ που τελείωσε με 25-18.
Οι φιλοξενούμενες  αντέδρασαν στην συνέχεια και επικρατήσαν στα επόμενα τρία σετ. Συγκεκριμένα το τρίτο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό, αφού το σκορ είχε εναλλαγές και τελικά οι Εδεσσαίες το πήραν με 20-25. Το τέταρτο σετ το κέρδισαν σχετικά εύκολα 16-25, όπως και το ται-μπρέικ 6-15.  
Η σύνθεση της ομάδας παγκορασίδων του Ίκαρου Έδεσσας : Τοτίδου Ακ, Ρουδίντση Χρ, Παπαζαχαρίου Ε, Τύμη Μ, Οικονόμου Αν, Κιάιτση Αν, Μάινου Ελ, Καρτσώλη Ελ, Μούσιου Ι, Ντόιτσε Εμ,  Ούτα Αν.    
Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων ο Ίκαρος Έδεσσας αντιμετωπίζει την Κυριακή 9.00 το πρωί στο ΔΑΚ Έδεσσας τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.