Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε πολίτες και οδηγούς - Μπλόκα στα όρια της Πέλλας (φωτο)


Σε εντατικούς ελέγχους και συστάσεις για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας προχώρησε από το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία, στην Π.Ε. Πέλλας.
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας βρίσκονται σε διάφορα σημεία σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα και σταματούν αυτοκίνητα που διέρχονται, ελέγχοντας εάν οι οδηγοί φέρουν μαζί τα απαραίτητα έγγραφα και εάν ακολουθούν τις σχετικές αποφάσεις περί μετακίνησης.


Με εντολή του Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας, Πέτρου Περδικάτση, από το πρωί της Δευτέρας στήθηκαν αστυνομικά μπλόκα στα όρια του Νομού Πέλλας, με τους Νομούς Θεσσαλονίκης, Φλώρινας και Ημαθίας (έξω από την Πέλλα, προς την Θεσσαλονίκη, στην Εθνική Οδό προς την Π.Ε. Φλώρινας, στον δρόμο Σκύδρας με όρια Ημαθίας) όπου ελέγχονται τα αυτοκίνητα που εισέρχονται και εξέρχονται από την Πέλλα.
Ο κ. Περδικάτσης μέσα από την εφημερίδα μας απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν πιστά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι από τα ξημερώματα της Δευτέρας έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα και πλέον επιτρέπονται μόνο οι μετακινήσεις σε όσους εργάζονται αλλά και σε όσους βγαίνουν έξω για τα απολύτως απαραίτητα.
Οι πολίτες πρέπει να φέρουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωση για τις μετακινήσεις τους ή να έχουν στείλει στο σχετικό sms στο 13033. Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.