Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι δείχνουν οι αναλύσεις του νερού στην Αριδαία


Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με γνώμονα την επιστήμη και την απλή λογική. Στα πλαίσια αυτά, η παράθεση των δεδομένων είναι απαραίτητη προϋπόθεση ανταπόκρισης στην πραγματικότητα. Έτσι δίνουμε στη δημοσιότητα τις πιο πρόσφατες αναλύσεις του πόσιμου νερού, ως προς την περιεκτικότητα του αρσενικού ανά τομέα και περιοχή:

Πολεοδομικό συγκρότημα Αριδαίας:

Ανατολικός τομέας: Μεταξύ 5,78 και 6,17 μgr/lt με όριο τα 10 μgr/lt

Κέντρο: Μεταξύ 7,40 και 8,20 μgr/lt με όριο τα 10 μgr/lt

Δυτικός τομέας: Μεταξύ 9,6 και 13,00 μgr/lt με όριο τα 10 μgr/lt με (με ανώτατη μέτρηση στην περιοχή της πυροσβεστικής υπηρεσίας)

Για την Τ.Κ. Πιπεριάς:

Πλατεία: Μεταξύ 10,07 με όριο τα 10 μgr/lt (ενιαίο δίκτυο)

Παραμένουμε στις επάλξεις, διασφαλίζοντας ότι κυρίαρχο μέλημα του Δήμου μας είναι η έξοδος από την υγειονομική κρίση, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. καλο θα ηταν πανω στους λογαριασμους να αναγραφεται σε ποιον τομεα ανηκει η συγκεκριμενη παροχη.ετσι ωστε να μην βγαινουν γενικες απαγορευσεις οταν ξεπερναμε καποια ορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.