Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Ο. Γιαννιτσών: Δεύτερος σε μετάλλια στην Α' φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στα Ιωάννινα (φωτο)



Δεύτερος σε μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στην Α φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντηση Αναπτυξης με 2 Χρύσα, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 9 πληρώματα συμμετείχε στην Α' φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στα πανέμορφα Ιωάννινα. 
Με πέντε μεγάλους τελικούς και 2 μικρούς ολοκληρώθηκε η ημέρα των ημιτελικών και τελικών της διήμερης διοργάνωσης της ΕΚΟΦΝΣ σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα Λίμνη.
292 αθλητές από 26 σωματεία απ΄ όλη την Ελλάδα, γεννημένοι από 2008 έως το 2010, συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή αναδεικνύοντας την άνθηση του αθλήματος της κωπηλασίας. Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 14 αθλητές έδωσαν εξαιρετικούς αγώνες σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης αποκομίζοντας 2 Χρυσά, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο.
Συγκεκριμένα:
- 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2008-2009
Κιοσελάκη Εύα και Μουρατίδου Λιλα
- 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2010
Καλαϊτζή Ευλαμπία
- 2Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2010
Τσαγαλα Μαρία και Μαλιούφα Παναγιώτα
- 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2010
Αρετάκη Ελπίδα
6η στο 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 2008-2009
Μαρία Χόντου.
3η θέση στο Β τελικό στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων 2010 ο Μητακίδης Δημήτρης, ενώ ο Β' τελικός του 4Χ Αρχαρίων Παίδων με τους Ντόκα Μιχαήλ - Καμαράκη Ιωάννη - Δέδε Δήμο - Πούλιο Ραφαήλ ακυρώθηκαν λόγω δυσμενών συνθηκών του υγρού στίβου λόγω αέρα.

Μα ανακοίνωσή της "η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους καθώς και τους προπονητές τους Ασπρογέρακα Σπύρο, Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλή Κατερίνα που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές υπό την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου Ασπρογέρακα Σπύρου και τη στήριξη σε όλα τα στάδια του αγώνα και όχι μόνο. Τα αποτελέσματα είναι σύνολο σκληρής δουλειάς και προπόνησης η οποία γίνετε σε σε πάρα πολλά στάδια. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αφανείς ήρωες σε όλη αυτή την προσπάθεια τους γονείς, οι οποίοι στηρίζουν το έργο του ομίλου και βρίσκονται πάντα αρωγοί δίπλα στα παιδιά.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που φιλοξένησε τη διοργάνωση και την ΕΚΟΦΝΣ για τη συνεργασία. Δίνουμε ραντεβού στην Β φάση που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 2-3 Σεπτεμβρίου."









 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.