Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

8η ένταξη για έργα οδοποιίας τα τελευταία χρόνια στο δήμο Πέλλας



Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Πέλλας για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Πέλλας» που υποβλήθηκε στη δράση 4.3.4. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 992.330,27 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου μήκους 3,7 χιλιομέτρων που εξυπηρετεί τα αγροκτήματα Καρυώτισσας και Γαλατάδων.
«Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να ασφαλτοστρώσουμε πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων καλύπτοντας μεγάλο μέρος των αναγκών των αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση των υποδομών και η στήριξη των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ιδιαίτερα τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη για την συνεργασία καθώς και τα στελέχη της Τ.Υ. και τους συνεργάτες μου στο δήμο και γι’ αυτή την επιτυχία. Με την υλοποίηση τέτοιων έργων ενισχύουμε την αγροτική παραγωγή και δίνουμε κίνητρα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Γραφείο τύπου Δήμου Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πριν λιγες μερες ο Μαρκος Σεφερλης πηγε σε γνωστο εστιατοριο να γευματισει. Αφου τελειωσε το φαγητο, ζητησε τον λογαριαμο και οταν τον πηρε στα χερια του διαπιστωσε εκπληκτος οτι ηταν πληρωμενος απο την διευθυνση του καταστηματος για τον λογο οτι χρονια τωρα μας διασκεδαζει με τα αστεια του και προκαλει πολυ γελιο. Νομιζω Δημαρχε Πελλας οτι δικαιουσαι κι εσυ ενα τετοιο γευμα για το γελιο που χαριζεις μαζι με τον θιασο (συνεργατες) σου οχι απο καποιο καταστημα, αλλα απι τους πολιτες της Πελλας που κοροιδευεις βαναυσα εδω και δωδεκα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.