Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η χρήση του πρώην Νοσοκομείου Γιαννιτσών στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας



Tακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεών του με  τα παρακάτω θέματα της Η.Δ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) Καθορισμός των όρων χρήσης του πρώην Νοσοκομείου Γιαννιτσών (οικία Εμίν Μπέη). (Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν αιτήματα του δήμου Πέλλας για παραχώρηση της χρήσης του πρώην νοσοκομείου Γιαννιτσών στο δήμο Πέλλας για την αξιοποίησή του κτιρίου, το οποίο ρημάζει καθημερινά. Για να γίνει αυτό και δεδομένου ότι το διεκδικούν και άλλοι φορείς, πρέπει να καθοριστούν οι όροι χρήσης του).
2) Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου: Οριζόντια σήμανση οδικού δικτύου Δήμου Πέλλας 2020.
3) Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: Επισκευή φράγματος Αθύρων, πρ/σμού: 40.505,03€, Α.Μ. 34/2019.
4) Συγκρότηση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου: Επισκευή της επιφανειακής στιβάδας (Rettoping) υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας, Α.Μ. 43/2018.
5) Αναμόρφωση πρ/σμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
6) Έγκριση σύναψης δανείου για την "Προμήθεια και Εγκατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων LED για την Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δημοτικό Φωτισμό Δήμου Πέλλας" μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ( Τ.Π.Δ.) καθώς και την έγκριση των γενικών όρων και εξασφαλίσεων.
7) Έγκριση της με αριθμ. 212/2022 απόφαση της Ο.Ε που αφορά την υποβολή κατάστασης υλοποίησης Α΄ τριμήνου οικ. έτους 2022 του Δήμου Πέλλας.
8) Εκμίσθωση με δημοπρασία δημοτικών αγροτεμαχίων
9) Έγκριση αποζημίωσης λόγω πράξης εφαρμογής
10) Έγκριση για σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την υλοποίηση μέρους του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» Α.Π.4: Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα.
11) Παραχώρηση οδών και κοινοχρήστων δημοτικών χώρων στην Οργανωτική Επιτροπή του "Δρόμου Θυσίας 2022" για την διεξαγωγή αγώνων.
12) Δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικών γηπέδων σε αθλητικούς συλλόγους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
13) Λύση μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Οικολογικού Πάρκου Κρύας Βρύσης.
14) Διατήρηση ή απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.
15) Κοπή δένδρων.

Εισηγητής του 1ου και από το 5ο μέχρι και το 13ο θέμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος.
Εισηγητής του 2ου,3ου και 4ου θέματος η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου
Εισηγητής του 14ου και 15ου θέματος ο αντιδήμαρχος κ. Βουτσάς Χρήστος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Έτσι πως πάνε τα πράγματα, βλέπω να γίνεται στο μέλλον καμιά ανάλογη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας που να αφορά το υπάρχον Νοσοκομείο της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.