Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από σήμερα Τετάρτη 5/10 η υποβολή μηχανογραφικού για τις επαναληπτικές πανελλαδικές 2022 – Ποια η διαδικασία



Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 οι διαδικασίες για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ. Η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Οι υποψήφιοι των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προκειμένου να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πρέπει:

Α. από την Τετάρτη 5-10-2022 έως και τη Δευτέρα 10-10-2022 να προσέλθουν στο Λύκειό τους και να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password)

B. μέσα στην ίδια προθεσμία (από την Τετάρτη 5-10-2022 έως και τη Δευτέρα 10-10-2022 μέχρι τις 24.00) να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστική ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικό Δελτίου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.