Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών: ''Ποια είναι η θέση των Διδασκόντων; Δεν συμφωνούν με τα αιτήματα των παιδιών;'''


Την συμπαράστασή του στον αγώνα των μαθητών εκφράζει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών. Στην ίδια ανακοίνωση όμως οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών κάνουν λόγο για "αλγεινή εντύπωση που δημιούργησε η απουσία των εκπαιδευτικών του σχολείου από την εκδήλωση διαμαρτυρίας". Παράλληλα αναρωτιούνται "ποια είναι η θέση του Συλλόγου  Διδασκόντων. Δεν συμφωνεί με τα αιτήματα των παιδιών;"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
"Χθες, 29/11/2022 οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για θέματα που αφορούν στα Μουσικά Σχολεία όλης της χώρας αλλά και για το τοπικού ενδιαφέροντος ζήτημα της στέγασης του Σχολείου και, κατόπιν, κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στο Δήμαρχο Πέλλας. 
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών εκφράζει την στήριξή του στα δίκαια αιτήματα των παιδιών και καλεί τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν δράση ώστε να δοθεί μια λύση στο άλυτο επί δεκαετίες  πρόβλημα της στέγασης του σχολείου.
Επίσης, λόγω της αλγεινής εντύπωσης που δημιούργησε η απουσία των εκπαιδευτικών του σχολείου από την εκδήλωση διαμαρτυρίας αναρωτιόμαστε ποια είναι η θέση του Συλλόγου  Διδασκόντων. Δεν συμφωνεί με τα αιτήματα των παιδιών; Αναμένουμε μια εξήγηση/απάντηση.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών".
Η Β' ΕΛΜΕ στο πλευρό των μαθητών
Μπροστά στις κινητοποιήσεις των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών που διεκδικούν δωρεάν βιβλία, αναγνώριση των μουσικών σπουδών τους και λύση στο χρόνιο πρόβλημα στέγασης του Σχολείου τους, η Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας συμπαρίσταται και στηρίζει τα δίκαια αιτήματα τους. Καλεί μάλιστα όλους τους αρμόδιους φορείς της Διοίκησης και της Πολιτείας να ασχοληθούν με τα προβλήματα των παιδιών και να φροντίσουν, ώστε να δοθούν επιτέλους αποτελεσματικές λύσεις. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη προτεραιότητα, εκτός από την ικανοποίηση των μαθητών, όταν μάλιστα οι διαμαρτυρίες τους γίνονται για τόσο ουσιώδη ζητήματα. 
 Ο Πρόεδρος               Ο Γ. Γραμματέας 
 Γ. Σουκιούρογλου         Φ.Χατζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.