Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή πίτας από την ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας (φωτο)



Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Καλλίνικος Δοράκης από την ενορία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης Απόστολος Φάκκας αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και συνεχίζεται μεταξύ του Δήμου, του Δ.Σ. και των εργαζομένων σε όλες τις δομές της επιχείρησης, σημειώνοντας: «Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., μετά από τον περιορισμό των δραστηριοτήτων της λόγω της πανδημίας, συνεχίζει με επιτυχία το έργο της στον κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό τομέα. Ενωμένοι και με αισιοδοξία προχωράμε για το καλό των συνδημοτών μας». Παράλληλα, ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους υγεία, δύναμη, καλή και δημιουργική χρονιά.

Να σημειωθεί ότι το «τυχερό» κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας (που συνοδεύεται με διήμερο ταξίδι με πλήρη κάλυψη για 2 άτομα στα Ζαγοροχώρια), «έπεσε» στον υπάλληλο της επιχείρησης Μιχάλη Κεχαγιά.

Στην εκδήλωση, εκτός των παραπάνω και των εργαζομένων στην επιχείρηση, παραβρέθηκαν ακόμη: ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών (πρώην πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) Αθανάσιος Επιτροπάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Κική Παπαδοπούλου & Γεωργία Λάζου και ο Διευθυντής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιάννης Ανδρόνογλου.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:



  1. Απορία...Οι παπάδες τι κάνουν στην κοπή της πίτας,την ευλογούν.;;;;.διαφορετικά θα τους πέσει δύσκολη η χώνεψη;;;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.