Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή βασιλόπιτας εθελοντών Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών



Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας όλων των εθελοντών στις δράσεις του Ιερού Ναού από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Παρόντες ήταν εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Γεύματος Αγάπης "Επιούσιος Άρτος", κυρίες που διακονούν στις αίθουσες δεξιώσεων και του Φιλοπτώχου Ταμείου, επίτροποι του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού καθώς και συνεργάτες του Διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού Εκ Βαθέων.
Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, τόνισε την αξία του χρόνου ως την σπουδαιότερη δωρεά του Θεού στον άνθρωπο, μετά την θεία Ευχαριστία, αφού σε λίγα χρόνια ζωής μπορεί κανείς να κληρονομήσει την αιωνιότητα. Ο πολυτιμότατος χρόνος είναι δημιούργημα του Θεού και πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε. Όταν λέμε σωτήριο έτος, εννοούμε ότι αυτό το έτος μπορεί να γίνει σωτήριο για την ψυχή μας, δηλαδή να μετανοήσουμε και να πλησιάσουμε το Θεό.
Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες με ζωντανή μουσική.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.