Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 2ης Ομαδικής Έκθεσης Μικρογραφίας του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής», στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο ,την Παρασκευή 9 Μαίου 2025 το βράδυ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μπόνου Κατερίνα στα εγκαίνια καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, επίσης στην έκθεση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής ο οποίος έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό.
Η βραδιά των εγκαινίων ήταν ζεστή, γεμάτη ζωντάνια, με χρώματα μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα δημιουργικότητας και συνάντησης.
Οι συζητήσεις που αναπτύχθηκαν μπροστά στα έργα, το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός του κόσμου έδωσαν μια ξεχωριστή πνοή στην έκθεση.
Μια έκθεση και ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι, όπου κάθε μικρογραφία αφηγείται μια ξεχωριστή ιστορία και μας προσκαλεί να δούμε τον κόσμο μέσα από διαφορετικά μάτια.
Ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής» εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια. Η υποστήριξή είναι πολύτιμη και δίνει δύναμη να συνεχίσουν να προάγουν την τέχνη και τη δημιουργικότητα.
Η έκθεση για το κοινό θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 18 Μαΐου 2025 και το ωράριο λειτουργίας θα είναι κάθε μέρα από τις 11:00 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
Πηγή: edessa24.blogspot.com
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.