Το Τμήμα του ΣΑΕΚ Έδεσσας πραγματοποίησε την Δευτέρα 26-5-2025 το απόγευμα στις 7 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο με την παρουσία του Δ/ντή της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Έδεσσας Χριστόφορου Χρήστου των εκπαιδευτών του τμήματος φωτογράφων της πόλης μας Δημήτρη Ευθυμιάδη, Τρύφων Κίτσου και Γιώργου Σπυρίδη (ο τελευταίος απουσίαζε).
Στα εγκαίνια και ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τρυψιάνης και αρκετός κόσμος .
Στην έκθεση παρουσιάζονται φωτογραφίες των μαθητών και θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουνίου 2025 με ώρες επίσκεψης καθημερινά 19.00-21.00 και Σαββατοκύριακο 12.00 - 14.00 και 19.00-21.00.
Η έκθεση αποτυπώνει το δημιουργικό βλέμμα και την καλλιτεχνική έκφραση των σπουδαστών του τμήματος, οι οποίοι παρουσιάζουν έργα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, τη φύση και τον άνθρωπο. Η παρουσία σας στην έκθεση του κοινού δεν θα τιμήσει μόνο τους διοργανωτές, αλλά και τους ίδιους τους δημιουργούς, δίνοντάς τους ώθηση να συνεχίσουν τη φωτογραφική τους διαδρομή με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό και έμπνευση.
Επιμέλεια: Κώστας Δάμος
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.