Μια πρωταθλήτρια στο Τάε κβον ντο, η Μαριλένα Εμμανουηλiδου ανέβασε την Ελλάδα και τον Σύλλογο Παπάγου στην τρίτη θέση στους διεθνείς αγώνες που διεξήχθησαν στην Ταιβάν.
«Ένας δύσκολος δρόμος με πολλούς αγώνες που μεσολάβησαν έως την κορυφή. Επίσης, πολύ σημαντική είναι η καθημερινότητα του αθλητή», όπως αναφέρει η κ. Εμμανουηλiδου.
60.000 αθλητές, προπονητές, όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, και όλοι γνώριζαν για τους αγώνες ότι αυτοί γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και αυτό κάνει πιο βαριά την ευθύνη, σύμφωνα με τον προπονητή Τάσο Ευστρατίου.
Με την βοήθεια όλων, οικογένειας, ομίλου, αθλητών και του υπουργείο, οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια μπορεί να αναδειχθεί η χώρα στα υψηλότερα βάθρα.
Ο κ. Ευστρατίου επιμένει ότι ο χαρακτήρας είναι που οικοδομεί την αθλήτρια, η οποία βάζει στην άκρη όλα τα άλλα για να δώσει προτεραιότητα στην άθληση. Ωστόσο, η ελληνίδα πρωταθλήτρια μοιράζει την ζωή της ανάμεσα στην οικογένεια, την εργασία και τα τρία παιδιά της. Είναι μια δύσκολη καθημερινότητα στην οποία προστίθεται το προπονητικό έργο του συλλόγου, με δεκάδες παιδιά, που αποτελούν την μεγαλύτερη οικογένεια της κ. Εμμανουηλiδου.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.