728x90

Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή 67χρονος εκπαιδευτής ιππασίας που καταγγέλθηκε από ανήλικες μαθήτριές του για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση


Στη φυλακή οδηγείται εκπαιδευτής ιππασίας που καταγγέλθηκε από ανήλικες μαθήτριές του για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.
Πρόκειται για 67χρονο υπήκοο Γερμανίας, ο οποίος απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου. Η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερις περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών- εκ των οποίων η μία αφορά στην πράξη του βιασμού.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., τελέστηκαν κατά το προηγούμενο έτος.
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος εκπαιδευτής αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή που του «έδειξαν» το δρόμο προς τις φυλακές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code