Ο Λευκός Οίκος δήλωσε σήμερα ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα αποφασίσει σχετικά με το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Επικαλούμενη ένα μήνυμα από τον Τραμπ, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ είπε σε δημοσιογράφους:
"Βάσει του γεγονότος ότι υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα για διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνουν ή μπορεί να μην γίνουν με το Ιράν στο εγγύς μέλλον, θα λάβω την απόφασή μου εάν ή όχι θα προχωρήσω μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες".
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.