Με την .υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίου Καλλινίκου και Αρχιερατικού Εσπερινού στον Ι. Κ. Ναό Αγ. Σκέπης και την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, Καστορίας κ. Καλλινίκου, Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνου, Εδέσσης κ.Ιωήλ και του Θεοφ. Επισκόπου Αλμωπίας κ. Στεφάνου άρχισαν το απόγευμα της Πέμπτης οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.
Σήμερα θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στις 12 η τελετή Θυρανοιξίων Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Καλλινίκου επί του τάφου αυτού στα κοιμητήρια Έδεσσας.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.