Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Νυμφαίου Φλώρινας, όπου αρκούδα εισέβαλε σε κτηνοτροφική μονάδα και κατασπάραξε 15 πρόβατα, ενώ παράλληλα τραυμάτισε ακόμη 5.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό αναστάτωσε στους κατοίκους του ακριτικού χωριού και έφερε σε απόγνωση στον κτηνοτρόφο, που είδε το κοπάδι του να αποδεκατίζεται.
Οι κάτοικοι ζητούν από τις αρμόδιες αρχές και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να προβούν στις σχετικές ενέργειες, έτσι ώστε να μπορέσει να απομακρυνθεί η αρκούδα από την κατοικημένη περιοχή του Νυμφαίου για να μην γίνουν μάρτυρες τραγικών αποτελεσμάτων από την επίσκεψή της στην περιοχή.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.