Στον Δημήτρη Μελισσανίδη περνά η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές του προσυμφώνου για την πώληση του 51%, την προηγούμενη εβδομάδα.
Όσον αφορά το τίμημα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ απομένει η έγκριση από τη Γενική Συνέλευση.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δεσμευτεί να αποπληρώσει τα χρέη της εφημερίδας και τους εργαζομένους, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5,5 μήνες.
Η συμφωνία προβλέπει μια διετή μεταβατική περίοδο κατά την οποία θα είναι διασφαλισμένες όλες οι θέσεις εργασίας, προβλέποντας μάλιστα αυξήσεις μισθών, ενώ η εφημερίδα θα διατηρήσει την ίδια «γραμμή».
Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έχει στην κατοχή του και την «Ναυτεμπορική» έχει εδώ και καιρό τρέξει τις διαδικασίες προκειμένου να αρχίσει να εκπέμπει μέσα από την συχνότητα που εκπέμπει σήμερα το περιφερειακό κανάλι «Epsilon».
O ίδιος έχει αγοράσει τον Φίλιππο Βρυώνη τη συχνότητα και απομένουν μόνο τα τυπικά για να δούμε την «Ναυτεμπορική» στις τηλεοράσεις μας, μέσω της Digea.
Το «Naftemporiki TV» μεταδίδεται σήμερα διαδικτυακά και μέσα από τις πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV, έχοντας λάβει τη σχετική έγκριση από το ΕΣΡ.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.