Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας συνάντηση του κ. Καρασμάνη και του κ. Γκοτζαμάνη όπου συζήτησαν θέματα των Δασεργατών – Υλοτόμων.
Ο κ. Καρασμάνης διαβεβαίωσε ότι έχει δοθεί εντολή στα κατά τόπους δασαρχεία να ολοκληρώσουν τα έργα του Μέτρου Μ8 που αφορά παρεμβάσεις για την προστασία των δασών.
Επίσης θα υπάρξει ανανέωση του επαγγελματικού εξοπλισμού των Δασεργατών – Υλοτόμων το οποίο θα γίνει μέσω ειδικού προγράμματος, ενώ θα δοθούν οχήματα στην Διεύθυνση Δασών και στα Δασαρχεία Έδεσσας και Αριδαίας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΓ
1 Σχόλια
Μπράβο πρόεδρε πάντα τέτοια. Περνάω και βλέπω τον δασικό δρόμο της Κρώμνης δεν τον κατασκευαζουν. Σταμάτησαν την κατασκευή. Γιατί;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.