728x90

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 8 ετών με αναστολή στον 57χρονο επιβάτη πτήσης που παρενοχλούσε επιβάτες και πλήρωμα


Καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 57χρονος επιβάτης πτήσης, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και παρενοχλούσε επιβάτες και πλήρωμα, πετώντας ακόμη και μπουκάλια με νερό.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για διατάραξη ασφάλειας πτήσεων και παράβαση εντολών κυβερνήτη, επιβάλλοντάς του συνολική φυλάκιση 8 μηνών, με 3ετή αναστολή.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, συνέβη, το βράδυ της Δευτέρας (16/2), κατά τη διάρκεια πτήσης από το Κουτάισι της Γεωργίας προς τη Θεσσαλονίκη. Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 57χρονο και του πέρασαν χειροπέδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code