Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύαθλος Πολυκάστρου - ΦΟ Αριδαίας 83-70 (φωτο&βίντεο)


Με το αριστερό... ξεκίνησε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας που ηττήθηκε εκτός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής από τον πρωτοπόρο και αήττητο Εύαθλο Πολυκάστρου με 83-70.
Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Έτσι τέλειωσε το πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ με 25-23. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου που βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 37-36.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με μεγάλο όπλο την ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο και την κυριαρχία τους στα ριμπάουντ εκμεταλεύτηκαν κάποια λάθη των παικτών του ΦΟΑ χτίζοντας μια διαφορά που έφτασε και σε διψήφιο νούμερο. Οι φιλοξενούμενοι (φορτωμένοι με φάουλ) σε εκείνο το σημείο προσάρμοσαν την άμυνα τους σε ζώνη δυσκολεύοντας τους γηπεδούχους επιθετικά. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Παπαβραάμ που λανθασμένα αποβλήθηκε με 5ο φάουλ. Στο σημείο εκείνο με προσωπικές ενέργειες του Τοπαλίδη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου στους 7 (62-55).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παικτών του Παναγιώτη Βάτση ανεβάζοντας και πάλι τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το τελικό 83-70.
Για τους νικητές μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμα μια νίκη ήταν ο Ημερίδης με 27 πόντους. Για την ομάδα του ΦΟΑ τρομερή εμφάνιση έκανε ο Τοπαλίδης που ξεχώρισε με τους 31 πόντους που πέτυχε.
Με τα γνωστά προβλήματα αγωνίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του ΦΟΑ, αφού εκτός αποστολής ήταν οι Αμπάρης και Αθανασιάδης, ενώ με προβλήματα τραυματισμών αγωνίστηκαν οι Χαραλαμπίδης, Μπεγλόπουλος και Παπαβραάμ.
Με λάθη τα οποία ωστόσο δεν επηρέασαν στο τελικό αποτέλεσμα η διαιτησία των Ελευθεριάδη και Καψίδη.
Την επόμενη αγωνιστική (17/1) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Αετό Κιλκίς, ενώ ο Εύαθλος Πολυκάστρου αγωνίζεται στην έδρα της δεύτερης στη βαθμολογία Αλεξάνδρειας.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(25-23), 2o(37-36), 3o(62-55), 4o(83-70)
ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (Παπαδόπουλος): Bακιρλής, Ημερίδης 27(2), Βαρβούτας 8, Ζεμπεκίδης 9, Κήρυκος, Πούλος 5(1), Λέφας, Πολυχρονίδης 7(1), Σιώπκας 4, Γκαντίδης 7, Παπαρίδης 4, Κούτουλας 12.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Γ. 2, Αβραμίδης 9(2), Ταρασίδης 2, Τοπαλίδης 31, Χαραλαμπίδης 3, Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ 9(1), Σαμαρτζίδης, Κανονίδης Ι., Αλεξανδρόπουλος, Τζάτσης 10, Τόπκας.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή αναμέτρηση



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.