Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Κεραυνός Άσπρου 75-64 (φωτο&βίντεο)


Δυνατές μονομαχίες, ένταση και πάθος για τη νίκη είχε το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα στον ΦΟ Αριδαίας και τον Κεραυνό Άσπρου με νικητές τους γηπεδούχους με 75-64.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη οι γηπεδούχοι για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες γιατί ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας και οι φιλοξενούμενοι που κάνουν αγώνα για τη σωτηρία τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του ΦΟΑ που γρήγορα έχτισε μια διαφορά 8-10 πόντων όμως και πάλι στο τελευταίο δίλεπτο του δεκαλέπτου χάθηκε η συγκέντρωση με αποτέλεσμα οι παίκτες του Δημητριάδη να καταφένουν να ροκανίσουν τη διαφορά με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 23-17.
Ισσοροπημένο το δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα του ΦΟΑ να δέχεται εύκολα καλάθια ενώ και τα λάθη στην επίθεση επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να μείνουν κοντά στο σκορ στο ημίχρονο (39-35).
Στην επανάληψη το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο αφού ναι μεν οι διαιτητές επέτρεπαν το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων αλλά έδιναν εύκολα φάουλ στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να χάσει με 5 φάουλ τους Μπεγλόπουλο και Σαμαρτζίδη, ενώ προς το τέλος του 3ου δεκαλέπτου αποβλήθηκε και ο Αθανασιάδης.
Στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Τοπαλίδης για τους γηπεδούχους χάνοντας ακόμα έναν παίκτη η ομάδα του ΦΟΑ από το παιχνίδι. Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο 5λεπτο για τους γηπεδούχους που πέτυχαν κρίσιμα καλάθια όταν η μπάλα έκαιγε με τους Παπαβραάμ, Αβραμίδη και Τζάτση να δίνουν τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν με τους Οξούζη και Μισσιώνη να κλέψουν το παιχνίδι.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 75-64 για την ομάδα του ΦΟΑ που επέστρεψε στις νίκες μετά το κακό παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στη Βέροια.
Με λάθη τα σφυρίγματα των διαιτητών της αναμέτρησης Μητώνα Γ. και Καραμανλή Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (7/3) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Αιγινιακού ενώ ο Κεραυνός Άσπρου υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

Δείτε στο βίντεο φάσεις μέσα από την κάμερα του karatzova.com



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(23-17), 2o(39-35), 3o(57-45), 4o(75-64)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Λιούγκας, Αβραμίδης 16(3), Ταρασίδης 2, Τοπαλίδης 8, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 6(1), Παπαβραάμ 22(2), Αθανασιάδης 8, Τζάτσης 10(2), Αλεξανδρόπουλος, Σαμαρτζίδης, Αμπάρης 3.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ (Δημητριάδης): Oξούζης 20(4), Πασχώνης 3, Πάτσος 3, Τσεχελίδης 12(1), Δημάκας, Διαμαντόπουλος, Ορδουλίδης, Τσελίδης, Τοπαλίδης, Στόγιος, Στογιαννίδης 7, Μισσιώνης 19.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.