Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκυδραϊκός - ΦΟ Αριδαίας 57-67


Στη Σκύδρα αγωνίστηκε για την 19η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ με αντίπαλο τον τοπικό Σκυδραϊκό που καιγόταν για τη νίκη για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που γρήγορα γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκορ με 13-0 με τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να αργούν να μπουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Σκυδραϊκού διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα κι έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 20-10.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΦΟΑ βελτίωσαν την άμυνα τους ενώ και στην επίθεση έγιναν πιο αποτελεσματικοί. Στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημίχρόνου έτρεξαν ένα σερί 0-14 και πήραν προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τη λήξη του ημιχρόνου με τρίποντο του Αβραμίδη (33-34).
Στην αρχή της επανάληψης το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με τους φιλοξενούμενους να πατάνε γκάζι στο τέλος και να ανεβάζουν τη διαφορά στο +8 (49-57). Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο με την ομάδα του ΦΟΑ να κρατάει το προβάδισμα που έχτισε και να φεύγει από τη Σκύδρα με το ροζ φύλλο αγώνα (57-67).
Μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ο προπονητής του ΦΟΑ Παναγιώτης Βάτσης, με τους μικρότερους σε ηλικία να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.
Πολύ καλοί ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ευφραιμίδης Στ. και Ταρενίδης Κ.
Την αποστολή της ομάδας του ΦΟΑ ακολούθησε ο γνωστός σε όλους Παντελής που θέλησε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.
Την επόμενη αγωνιστική (21/3) ο ΦΟΑ αγωνίζεται στη Νάουσα με τον τοπικό Ζαφειράκη ενώ ο Σκυδραϊκός υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(20-10), 2o(33-34), 3o(49-57), 4o(57-67)
AΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Σπυρίδης, Γεωργιάδης 12(3), Ντουλαβερής 2, Δημπάρης, Ουγγρίνης 13, Χομένκο, Παπαδόπουλος 14(1), Καπετανόπουλος 4, Φέσιος 6, Δερμιτζάκης 2, Λόγγος 4.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης 3, Αβραμίδης 9(2), Κανονίδης Γ., Τοπαλίδης 11, Μαυρίδης 2, Μπεγλόπουλος 3, Παπαβραάμ 11(3), Αθανασιάδης 14, Τζάτσης 8(2), Αλεξανδρόπουλος, Λιούγκας, Αμπάρης 6.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.