Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Bαφύρας Δίου - ΦΟ Αριδαίας 64-73 (φωτο)


Στο τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΦΟΑ που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες νίκησε στην έδρα του Βαφύρα Δίου με 64-73 για την 21η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπήμενο με τις 2 ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο να μένουν κοντά στο σκορ ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο με 17-18. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσάρμοσαν την άμυνα τους σε ζώνη με τους παίκτες του ΦΟΑ να πετυχαίνουν εύκολους πόντους κυρίως με σουτ έξω από τα 6,75 και με ένα επί μέρους 12-23 στο 2ο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 29-41 για τους φιλοξενούμενους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανοίξουν το παιχνίδι καταφέρνοντας να πλησιάσουν το σκορ στους 7 με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου (48-55). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη και παρότι οι γηπεδούχοι πλησίασαν μέχρι και στους τρεις κατάφεραν να προστατέψουν το προβάδισμα τους και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα του Βαφύρα Δίου.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Τοπαλίδης (22π.) και Μπεγλόπουλος (17π.) με τους παίκτες του Βαφύρα να μην μπορούν σε κανέναν σημείο του αγώνα να τους περιορίσουν. Πολύ καλοί και οι Τζάτσης και Αβραμίδης που σκόραραν από τα 6,75 όποτε χρειάστηκε.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ευαγγελόπουλος (16π.) και Τσερνίσωφ (13π.).
Με εφτά παίκτες κατέβηκε στην αναμέτρηση η ομάδα του ΦΟΑ και παρότι αδιάφορη βαθμολογικά τις τελευταίες αγωνιστικές αγωνίζεται σε όλα τα ματς για τη νίκη, όπως έκανε και χθες.

Με λαθάκια η διαιτησία των Χατζημπαλίδη Γ. και Χαρακλιά Δ. που όμως δεν επηρέασαν στην τελική έκβαση του αγώνα.

Την τελευταία αγωνιστική (4/4) o ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία την Αλεξάνδρεια ενώ ο Βαφύρας Δίου αγωνίζεται στην έδρα του ΑΟΚ Βέροιας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(17-18), 2o(29-41), 3o(48-55), 4o(64-73)

ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Μοσχόπουλος, Ζαμάνης, Σιαπάκας 10(2), Μπατζάκης 9(1), Ευαγγελόπουλος 16(4), Καραμπατάκης 7(1), Τσερνίσωφ 13, Μαντζόλης 2, Μαρινόπουλος 7, Ελευθεριάδης.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αβραμίδης 9(3), Τοπαλίδης 22, Σαμαρτζίδης 4, Μπεγλόπουλος 17(1), Παπαβραάμ 7(1), Τζάτσης 12(2), Αλεξανδρόπουλος 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.