Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Γουμένισσας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 76-61



Για την 21η αγωνιστική και προτελευταία αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στη Γουμένισσα από τον τοπικό ΑΟΚ με σκορ 76-61.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για την ομάδα της Αριδαίας που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους φτάνοντας εύκολα στο καλάθι με κύριους εκφραστές τους Τριανταφύλλου, Εμμανουηλίδη αλλά και τον Αβραάμ έξω από τα 6,75. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 12-20. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε με τις άμυνες να χαλαρώνουν  και τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να μειώσουν ελαφρώς τη διαφορά στο ημίχρονο στο -4 (36-40), παρά την καλή παρουσία του Δελόγλου έξω από τα 6,75 στο σημείο αυτό.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες της ομάδας της Αριδαίας, πέτυχαν 24 πόντους ενώ βελτίωσαν και την άμυνα τους δεχόμενοι μόνο 11. Έτσι πήραν κεφάλι στο σκορ και με διαφορά 9 πόντων στη λήξη του δεκαλέπτου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να κρατάνε το προβάδισμα τους μέχρι το τέλος και να επικρατούν με 76-61.

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ εκτός αποστολής ήταν οι Καλαϊτζής, Λιούγκας, Αρβανιτάκης, Σαρακινλής και Βαρδάρης, ενώ αγωνίστηκαν οι Μπάτσος και Δελόγλου.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (4/4) η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Αριδαίας με αντίπαλο τους Ατρόμητους Ν.Σάντας ενώ η Γουμένισσα θα αγωνιστεί στην έδρα του Ηρακλή Μελίκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Καλέσης Β. και Λαδάς Κ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-20), 2o(36-40), 3o(60-51), 4o(76-61)

AOK ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Λιπαρπάς): Σανιδάς 2, Γιάκος 6, Καλβάκης, Τάσιος, Τουλούπης Ευαγ. 2, Γέγας 7(1), Λιπελτσής 28(3), Κουσιδώνης 6(1), Τσιτσίδης 8(1), Γερακάρτσης 12(2), Τουλούπης Κ. 5.

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Αβραάμ): Πέιος, Εμμανουηλίδης 5, Μπάτσος 5, Σεραφείμ, Αβραάμ 7(2), Δελόγλου 12(3), Τριανταφύλλου 22(2), Ουρτζάνης 10.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.