Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Πτώση βράχων και χωμάτων στην οδό για Άνω Λουτράκι-Πέλλας (φωτο)


altΙδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι καθώς και οι διερχόμενοι οδηγοί που χρησιμοποιούν την οδό που οδηγεί από την τ.κ  Λουτρακίου-Πέλλας, στο Άνω Λουτράκι (εκκλησία του Αγίου Γεωργίου). Ο λόγος;


Οι κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων και χωμάτων, που έγιναν λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων, που είχαν σαν αποτέλεσμα την αποκόλληση κομμάτια βράχων και χώματος από το βουνό που υπάρχει καθ΄όλη την παραπάνω διαδρομή, σε τρία σημεία αυτής (φωτο). Η οδός φυσικά καθαρίσθηκε με την συμμετοχή του Δήμου, αλλά κυρίως με τα μηχανήματα των κατοίκων του χωριού, οι οποίοι εναπόθεσαν τους βράχους και τα χώματα δίπλα στο οδόστρωμα.

Επίσης όπως μας πληροφόρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι που δραστηριοποιούνται  στην πέριξ περιοχή,  έχουν  ενεργοποιηθεί και σχηματισθεί νέα ρυάκια που... κατεβαίνουν από το παρακείμενο βουνό, με αποτέλεσμα να ρέει το νερό επάνω στο οδόστρωμα, όπως και να υποστούν φθορά και καθίζηση οι αγροτικοί δρόμοι της περιοχής και να γίνεται δύσκολη η πρόσβαση τους στα κτήματά και τις κτηνοτροφικές μονάδες που υπάρχουν στην περιοχή, ζητώντας παράλληλα την άμεση αποκατάστασή τους από τις αρμόδιες Αρχές.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.